Mijn favorieten

Bedrijfsprofiel

 

Timmermans Makelaardij is hét adres voor bemiddeling in aan- en verkoop van uw woning of bedrijfspand. Omgang met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze persoonlijke en deskundige benadering zijn wij in staat uw belangen optimaal te behartigen. Beiden zijn van essentieel belang bij een succesvolle aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wij volgen het traject nauwkeurig tot en met de akte bij de notaris.


Lid van de NVM


Sinds 1 september 2002 zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen, de grootste brancheorganisatie. Beëdigd NVM-makelaars worden permanent op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en nemen deel aan verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om hun kennis uit te breiden en op peil te houden. Verder is de NVM-makelaar gebonden aan gedragsregels en erecode, dus betrouwbaar! Bij de bemiddeling in aan- en verkoop maken wij gebruik van een geavanceerd uitwisselingssysteem, waardoor wij, en daardoor ook u, inzicht hebben in vraag en aanbod op de markt.

Ons kantoor is al meer dan 35 jaar gevestigd in het centrum van Waalwijk met veel winkelend publiek. U bent altijd van harte welkom bij  ons op kantoor. Voor u staat een klein en gespecialiseerd team tijdens kantooruren iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur klaar en op afspraak buiten kantooruren, voor zowel de verkoper als koper te adviseren en te begeleiden bij de ver- en/of aankoop van zijn/haar huis of bedrijfspand. Ons kantoor bestaat uit 2 makelaars en een administratieve medewerker.

Zoekt u een makelaar met kennis, ervaring, persoonlijke betrokkenheid en klantgerichtheid dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Timmermans Makelaardij

Kantoor Vestiging Timmermans Makelaardij

Adresgegevens

Stationsstraat 74
5141 GG Waalwijk