Mijn favorieten

Nieuwbouw de Hil

Basisschool De Hil sloot in 2013 de deuren.

Inmiddels is het gebouw gesloopt en kan nieuwbouwproject De Hil gerealiseerd worden op het terrein. Omwonenden zijn bij de invulling van het project betrokken. Onder andere door middel van een woonenquête konden zij bepalen welke woningtypes en inrichting hun voorkeur heeft.

Plan De Hil is ontworpen door Kampman Architecten en omvat ruime woningen voor verschillende doelgroepen. Het huidige plan voorziet in zes ruime rijwoningen, zes luxe twee-onder-een-kapwoningen en twee fraaie semibungalows met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen krijgen ruime, op de zon georiënteerde tuinen. Ook is aandacht besteed aan duurzaamheid: de woningen zijn onder andere voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, etc. Uniek aan het project is, dat er diverse indelingsopties mogelijk zijn, zodat de woning naar eigen wens/smaak ingericht kan worden; of kopers nu veel waarde hechten aan een grote woonkamer, veel bergruimte of lichtinval.

Naar verwachting gaat De Hil in het najaar van 2016 in verkoop via ons kantoor. De bouw start dan vermoedelijk begin 2017

VRAGEN? Neem vrijblijvend contact op met: Timmermans Makelaardij, tel. 0416-332661 
Meer info klik dan hier...http://dehil-kaatsheuvel.nl/